FAQ's

Aan welk doel doneren jullie?
Wij doneren aan het KWF.

Waar kan ik vinden hoeveel er per product wordt gedoneerd?
Het bedrag dat wij per product zullen doneren staat in de omschrijving van het product onder "donatie". Wij doneren dit elk trimester en publiceren de opgehaalde hoeveelheid op ons blog. Als je graag wilt weten wanneer jouw donatie wordt gedoneerd, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Of neem op een andere manier contact met ons op.

Kan ik jullie ook inhuren voor een bedrijfsuitje of andere activiteiten?
Deze mogelijkheid bestaat zeker. Wij kunnen cursussen tekenen, waterverven, schilderen, cartoon tekenen (en nog veel meer) geven. Hiervoor kun je contact met ons opnemen om de opties en data te bespreken. Wij vinden het verder ook heel leuk om met kinderen te werken en passen de cursus aan op het publiek. 

Kan ik een orgineel schilderij of originele tekening bestellen?
Wij staan altijd open voor suggesties en nieuwe ideëen van klanten. Hiervoor kan je contact met ons opnemen en dan zullen we de mogelijkheden van de suggestie bespreken en hoeveel er gedoneerd zal worden. Als het gaat om een al bestaand werk die je gevonden hebt op één van onze accounts, kan het voorkomen dat deze niet te koop staat of alleen te koop is zonder donatie (wij hechten veel persoonlijke waarde aan ons werk en zullen het hierdoor niet altijd willen afstaan). Houd hier dan ook rekening mee.

ZIjn jullie opgeleide kunstenaars?
Nee, maar Nathalie heeft twee vakken aan het KABK (Koninklijke Academie van de Beeldende Kunsten) gevolgd en Charlotte één. Wij hebben dus verder leren tekenen/schilderen door heel veel oefening.

Kan ik jullie helpen producten te verbeteren?
Wij doneren zoveel als mogelijk en proberen zoveel mogelijk alleen de kosten van de producten af te trekken voordat wij doneren. Om betere producten te maken houden wij dus niet echt geld over. Wil je ons daarom helpen mooiere kunst of meer producten te creëeren, ga dan naar: https://www.buymeacoffee.com/VDz7pMxoU en koop een kopje koffie voor ons (eigenlijk thee, want geen van ons lust koffie XD). Alvast bedankt!